Reîncep spectacolele la Teatrul Studio

Dragi prieteni, cu bucurie vă anunțăm că în luna martie 2021, reîncep spectacolele cu public la Teatrul Studio Al Universității de Arte din Târgu Mureș.

Programul lunii martie vă oferă 3 spectacole, toate trei în premieră pe scena Teatrului Studio. 

Așadar, în 8 martie 2021, începând cu ora 19:00, vă așteptăm la ”Fiere”, de Laila Ripoll, spectacol al clasei de Masterat - Arta Actorului, anul I, în regia Monicăi Ristea și a Elenei Purea.

continuăm în 13 și 14 martie 2021, ora 19:00, ”10”, de Székely Csaba, anul II - Master - Arta Actorului, spectacol regizat de Nicolae Cristache. Spectacolul va avea reprezentații și în datele de 27 și 28 martie 2021, ora 19:00.

A doua premieră a lunii este ”Ascensiunea lui Arturo ui poate fi oprită”, de Bertolt Brecht, spectacol al Anului I - Masterat Arta Actorului, în regia lui Radu Olăreanu va avea premiera în 20 martie 2021, ora 19:00, a doua reprezentație fiind în 21 martie 2021, ora 19:00.

Vă menționăm că locurile în sala Teatrului Studio sunt limitate la 30% din capacitate, conform normelor în vigoare, iar accesul publicului în sală se face doar după verificarea temperaturii și doar cu masca de protecție. De asemenea, masca e necesar să fie purtată pe toată durata reprezentației.

Biletele se pot procura de la casieria Teatrului Studio (str. Koteles Samuel nr.6) cu o oră înainte de fiecare reprezentație. 
Rezervări se pot face pe acest site și prin email pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Vă așteptăm.