Studio Act Oradea la Teatrul Studio

reasons webTeatrul Independent Studio Act din Oradea este rodul muncii a doi absolvenți ai Universității de Arte din Târgu-Mureș. Iar prima producție a Teatrului Independent Studio Act din Oradea va ajunge în Târgu Mureș în data de 7 noiembrie, de la ora 19, la Teatrul Studio 2.1 (Str. Frunzei).

Din distribuția spectacolului fac parte patru absolvenți ai universității noastre. Și ne bucurăm să îi reprimim pe scena universității.

„REASONS TO BE PRETTY e un spectacol despre oameni normali cu drame absolut normale, care sunt condamnați să trăiască într-o cultură a extra-ordinarului, cultură în care standardele de frumusețe se referă doar la aspectul fizic. Dramele celor patru personaje devin adeseori ridicole sau absurde pentru că nimeni nu s-ar fi gândit cât de mult contează astăzi felul în care ne percep ceilalți. În special cei apropiați. Desigur, întotdeauna aparențele au contat, dar în REASONS TO BE PRETTY vedem cum o simplă remarcă poate schimba destine.

REASONS TO BE PRETTY e un spectacol plin de umor, de absurd și de omenesc, pe care cei patru actori le redau într-o manieră aproape filmică și deloc teatrală.”

Distribuția: 

Greg - Eugen Neag
Steph - Alina Leonte 
Kent - Alin Stanciu
Carly - Ioana Cheregi

Regia - Radu Horghidan
Scenografia - colectivă
Proiect realizat cu sprijinul domnului Neil LaBute.

*Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani!

Durata spectacolului: 100 minute fără pauză
Suport artist: 20 lei
Rezervări: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vă așteptăm!