EN     HU     RO      facebook

Eu tremur. de Jöel Pommerat

Singurătatea e spațiul în care oamenii se retrag uneori pentru a-și reconstrui viața. Dar singurătatea e și spațiul în care oamenii ajung fără voia lor și din care ies învinși. 

 

„Je tremble” e promisiunea intrării spectatorului în singurătatea care vindecă și, totodată, promisiunea evadării din singurătatea care dărâmă. Dar asta ne aruncă doar într-un loc ”călduț”. Niciun spectacol de teatru nu vrea, nu trebuie să vrea, să-i facă spectatorului un cadou atât de nepotrivit. Se va ține deci spectacolul de cuvânt? Totul pare să fie în mâinile unui prezentator, a cărui existență ori inexistență depinde inevitabil de această seară.  

Un spectacol ar trebui să fie o poveste și, ca orice poveste, să aibă un final. Ni se promite însă că vom rămâne cu acest prezentator pentru totdeauna. Iar pe invitații lui - unici și speciali - nu-i vom uita niciodată. Înfiorător, nu? Nimeni nu-și dorește veșnicia de când cineva a spus că infernul e celălalt. De aceea, nimeni nu ar trebui să vină la acest spectacol. O sală goală ar însemna că omenirea mai are totuși o speranță. Dar pentru cei care totuși îndrăznesc, există un moment limită până la care pot pleca. Apoi, va fi poate prea târziu. Iar cei care rămân și după acest moment...ei bine, sunt singurii care ar putea auzi ceea ce văd, vedea ceea ce aud și tot ceea ce vor simți va fi propria lor creație.

DISTRIBUȚIA
Adi Mihaela Dana
Larisa Giurgiu
Haneș Vlad
Moldovan Alexandra
Laura Ioana
Georgiana Teleman

Regia artistică: Ovidiu Caita
Scenografia: Măriuca Ignat
Dramaturgia: Daniel Oltean

Spectacol al clasei de masterat Arta actorului, anul I
Data premierei: 17 martie 2019, ora 19.00

Teatrul STU­DIO (str. Kote­les Samuel nr. 6 )
Rezervări:
e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau www.teatrulstudio.ro