EN     HU     RO      facebook

UAT la Festivalul Serile Teatrului Studențesc

sts1

 

 

Universitatea de Arte din Târgu- Mureș a participat la ediția a XVII-a a Festivalului Serile Teatrului Studențesc organizat la București între 30 Martie și 3 Aprilie 2015. Spectacolele prezentate au fost ”Sonata Fantomelor” de August Strindberg, avându-i în distribuție pe studenții anului II - Arta Actorului și ”Colateral - Oedip” interpretat de Cristian Iorga, student al Anului II - Master - Arta Actorului.

 

 

Festivalul Naţional „Serile Teatrului Studenţesc” este primul festival de teatru din România dedicat în special studenţilor. Acesta este organizat de Sindicatul Studenţilor din Facultatea de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică (SiSC) din cadrul ASE Bucureşti. Ajuns la cea de-a XVII-a ediţie, festivalul reuneşte anual zeci de tineri actori ce îşi vor demonstra măiestria în artele teatrale, sute de spectatori pasionaţi de lumea teatrului şi un juriu pe măsură. 

Universitatea de Arte Târgu-Mureș s-a întors și cu un premiu de la București. Mădălina Olteanu a fost premiată de juriul festivalului cu premiul pentru ”Cea mai bună actriță în rol secundar” pentru rolul Bengtsson din specatcolul ”Sonata Fantomelor”. 

Le mulțumim organizatorilor pentru invitație și așteptăm ediția următoare a festivalului.

 

Rezervări: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.