EN     HU     RO      facebook

”Ora Blu” la Teatrul Studio 2.1

2014 2015 Ora bluSăptămâna aceasta vă invităm la spectacolul ”Ora Blu”, de David Mamet. Spectacolul este realizat în cadrul Proiectului ”Teatrul Modern. Mijloace Multimedia” implementat de Asociația Centrul Multimedia Teatru 74. Regia spectacolului este semnată de Andreea Vulpe, iar scenografia de Dan Titza. 

Spectacolul va avea loc Joi, 19 Martie 2015 de la ora 19:00 la Teatrul STUDIO 2.1 (str. Frunzei nr.9).

 

Ora Blu este o colecție de scene scurte, un cvintet de întâlniri urbane scrise de dramaturgul american David Mamet. Ora Blu este o oră în după-amiaza de la New York, atunci când particulele de praf din aer fac ca blocurile să pară scufundate în umbră. Oamenii se grăbesc spre casă. Iau un taxi, merg pe jos sau... se înghesuie în autobuze şi metrou. Sau merg la doctor sau la bibliotecă, și răsfoiesc o revistă sub pretextul că aşteaptă ca înghesuiala de pe străzi să se împrăştie.

 

Asta e Ora Blu.

 

Cerul e blu. Oamenii se simt blu.

 

Aceste scene se petrec la această oră specifică în oraș. De la vizita la doctor până la excursii cu avionul, toate scenele sunt marcate de anxietate, furie sau melancolie.

 

Mamet însuși a scris despre Ora Blu: ”cred că unele dintre ele sunt cele mai bune scene pe care le-am scris vreodată. Le văd  ca mari oportunități pentru tinerii actori de a-și perfecționa și dezvolta abilitățile."

 DIS­TRIBUȚIA:

Ioana Hogman

Ariana Baci

Alina Fabri

Lavinia Bondor

Bianca Andraș

Cristian Ghiciuc

George Balint

Robert Oprea

 

Regia: Andreea Vulpe

Scenografia: Daniel Titza

 

Spectacol al clasei de Artele Spectacolului - Actorie, anul III

 

Intrarea la premieră este GRATUITĂ pe bază de rezervare la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe site-ul teatrulstudio.ro!